Kelemen Hunor, întrebat de unde îşi cumpără pâine atunci când se închid magazinele la 18.00: De nicăieri!

Foto: Gov.ro
Foto: Gov.ro

Libertatea de a protesta şi de a participa la adunări publice nu va fi îngrădită, iar măsura închiderii magazinelor la ora 18.00 în funcţie de rata de infectare urmează să fie rediscutată în Guvern, în funcţie de eficacitatea dovedită, a spus Kelemen Hunor.

„Libertatea de a protesta, de exprima opinia faţă de hotărârile guvernului, libertatea de adunare nu vor fi îngrădite. Este un drept fundamental, fiecare are dreptul să protesteze şi să spună ce crede despre lume, despre viaţă, despre guvern. Pe de altă parte, nu se poate accepta violenţa verbală. Ştim din istorie că violenţa verbală, agresiunea verbală sunt urmate de agresiune fizică de foarte multe ori, iar vandalismul nu poate fi acceptat. Orice tip de agresiune, de vandalism trebuie respins şi sancţionat categoric”, a spus vicepremierul Kelemen Hunor pentru Antena 3.

Întrebat dacă are de gând Guvernul Cîțu să revină asupra unor restricţii, cum ar fi închiderea magazinelor la ora 18.00 sau interdicţia de circulaţie după ora 20.00, Kelemen Hunor a spus: „E o discuţie aici, în legătură cu închiderea magazinelor la ora 18.00 Trebuie văzut cum e. Raţionamentul specialiştilor a fost ca interacţiunea oamenilor să fie mai scurtă. Însă, vezi că, într-un timp mai scurt, se aglomerează... Oamenii care ies de la serviciu la ora 16.30 - 17.00 trebuie să meargă să îşi facă cumpărăturile, deci se creează aglomeraţie.”

Întrebat de unde își cumpără pâine, în condiţiile în care magazinele se închid la ora 18.00, a zis: „Este o întrebare la care răspunsul este foarte simplu: de nicăieri, dacă sunt închise magazinele. E o chestiune care... Trebuie văzut dacă funcţionează sau nu funcţionează.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel