Kaufland deschide stații de reîncărcare a mașinilor electrice. Prima, în Barbu Văcărecu

Kaufland România, cel mai mare retailer de pe piața locală, va deschide stații de reîncărcare rapidă a mașinilor electrice în mai multe magazine ale rețelei sale, prima urmând să fie deschisă în cadrul unității din strada Barbu Văcărescu din București.

"În fiecare an, tot mai multe persoane achiziționează mașini electrice. Kaufland România este alături de românii care vor să conducă ecologic și inaugurează prima rețea națională de stații de reîncărcare rapidă a mașinilor electrice din țară", potrivit unei invitații Kaufland. Inaugurarea primei stații va avea loc joi, 7 aprilie, scrie profit.ro.

Potrivit datelor Asociației Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA), în primele două luni ale acestui an, românii au cumpărat 74 de automobile noi hibride și electrice, cu 90% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Anul trecut, în România s-au vândut 495 de autoturisme noi hibride sau electrice 100%, mai mult decât dublu (110%) comparativ cu 2014, când au fost vândute 236 de unități.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel