JUVENTUS - REAL MADRID, Champions League, REZULTAT final - LIVE TEXT

JUVENTUS - REAL MADRID, CHAMPIONS LEAGUE, REZULTAT FINAL. Meci mare în sferturile de finală a Champions League. Real bate la Juve cu 0-3.

Min. 90 - FINAL DE MECI

Min. 72 - GOOOLLL! Marcelo face 0-3

Min. 64 - GOOOLLL! Ronaldo face dubla! 0-2

Min. 3 - GOOOLLL!!! Cristiano Ronaldo deschide foarte rapid scorul! Real conduce cu 0-1

Știrea inițială:

JUVENTUS - REAL MADRID, CHAMPIONS LEAGUE, REZULTAT FINAL. În cea mai importantă competiție între cluburi din lume, Champions League, se vor duela la Torino în prima manșă a sferturilor de finală, Juventus Torino și Real Madrid. 

JUVENTUS - REAL MADRID, CHAMPIONS LEAGUE, REZULTAT FINAL. Partida din această seară este o reeditare a marii finale de anul trecut când Real Madrid a spulberat-o pe Juventus Torino.

JUVENTUS - REAL MADRID, CHAMPIONS LEAGUE, REZULTAT FINAL. Nu e prima finală pierdută de Juventus în fața Realului. În 1998, Real Madrid câștiga finala UEFA Champions League în fața torinezilor.

JUVENTUS - REAL MADRID, CHAMPIONS LEAGUE, REZULTAT FINAL. Italienii pot răzbuna în această dublă manșă înfrângerea cu Real Madrid.

JUVENTUS - REAL MADRID, CHAMPIONS LEAGUE, REZULTAT FINAL. Meciul va fi unul foarte intens, ambele echipe fiind în formă mare. Dacă Juventus este în proporții mari campioană în Italia după ce Napoli s-a împiedicat, Real Madrid este în revenire de formă. Ca și ieșită din lupta pentru titlu în Spania și eliminată din Cupa Regelui, singurul obiectiv pe care echipa antrenată de Zidane îl mai poate atinge este Champions League. Real Madrid este câștigătoarea ultimelor două ediții a Champions League, un record. Madrilenii sunt singura echipă din lume care au reușit să își apere trofeul.

JUVENTUS - REAL MADRID, CHAMPIONS LEAGUE, REZULTAT FINAL. Partida dintre Juventus Torino și Real Madrid se va disputa astăzi de la ora 21:45. Partida va fi transmisă de Pro TV, dar poate fi urmărită în format live text și pe WWW.DCNEWS.RO.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel