Justiția la USR-PLUS, greșeală URIAȘĂ a lui Ludovic Orban. Chirieac, analiza momentului

Analistul politic Bogdan Chirieac consideră că Ludovic Orban a făcut o „eroare fundamentală” când a cedat Ministerul Justiției către USR-PLUS. 

Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat, luni, că susține prezența lui Cătălin Predoiu la Ministerul Justiției. Totodată, Chirieac a spus că Ludovic Orban a făcut o „eroare fundamentală” oferind Ministerul Justiției Alianței USR-PLUS.

„În privința lui Cătălin Predoiu, susțin pe de-a întregul prezența sa la Ministerul Justiției. Este o eroare fundamentală a lui Ludovic Orban personal cedarea acestui minister”, a spus Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Chirieac: Schimbarea nu e deloc de bun augur pentru acest guvern 

Bogdan Chirieac a precizat că „Predoiu are o mare experiență, este acceptat și la Bruxelles și la Washington, are un bun dialog cu sistemul...”, motiv pentru care este de părere că „schimbarea lui Cătălin Predoiu de la Ministerul Justiției pentru un domn care a avut niște probleme cu o garsonieră nu este deloc de bun augur pentru acest guvern! Una caldă, una rece.”

„Eu consider că domnul Cătălin Predoiu a fost un ministru foarte bun. El, pe persoană fizică!”, a subliniat analistul politic.

„Am auzit nenumărate discursuri pe scena noastră politică în care partidul din opoziție trebuie eliminat fizic... E punctul meu de vedere solid și argumentat în privința lui Cătălin Predoiu”, a încheiat Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel