Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Vâlcu, după episodul cu Romașcanu (PSD): Mama ipocriților e mereu gravidă

Romașcanu: Domnul Bâlici nu a fost dat afară. Mandatul a expirat în timpul ministrului liberal al Culturii / Foto Agerpres
Romașcanu: Domnul Bâlici nu a fost dat afară. Mandatul a expirat în timpul ministrului liberal al Culturii / Foto Agerpres

Jurnalistul Val Vâlcu a avut un scurt comentariu după episodul cu Lucian Romașcanu care a spus ”O să primească o p#lă în cu# toţi”.

Senatorul Lucian Romaşcanu a fost suspendat din funcţia de purtător de cuvânt al PSD. Decizia a fost luată după ce în spaţiul public a apărut o înregistrare în care social-democratul a făcut, vineri, o afirmaţie injurioasă la adresa jurnaliştilor prezenţi la sediul partidului.

Jurnalistul Val Vâlcu a avut o reacție scurtă după această întâmplare.

”Înțelepciunea populară spune că mama proștilor este mereu gravidă. Colega ei de salon, la maternitate, este mama ipocriților. Ce vreau să spun e că, după ce l-au auzit pe Romașcanu, sunt convins că se dau de ceasul morții toți cei care erau entuziasmați de plăcuța suedeză pe care o foloseau ca opinie politică. Probabil că tocmai ei sunt șocați că au auzit o astfel de declarație”, a zis ziaristul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel