Jurnalista Antoaneta Etveș a plecat spre o lume mai bună

Antoaneta Etveș a plecat dintre noi. Foto: Facebook
Antoaneta Etveș a plecat dintre noi. Foto: Facebook

Fosta noastră colegă, jurnalista Antoaneta Etveș ne-a părăsit în această dimineață. Dumnezeu să o odihnească! Vei rămâne veșnic în inimile noastre...

Fosta noastră colegă, Antoaneta Etveș, era jurnalist specializat pe administrație publică locală cu o vastă experiență.  În urmă cu o lună și jumătate, Antoaneta a făcut un accident vascular cerebral. Era internată în spital de atunci. În ciuda eforturilor depuse de medici și a rugilor înălțate seară de seară de familie și de prieteni, cu toții sperând într-o minune, în dimineața aceasta, din păcate, a încetat din viață. 

Avea doar 37 de ani, era mama unui superb băiețel, Filip, și soția iubită a unui alt cunoscut jurnalist, Ciprian Mailat. De altfel, soțul ei este cel care ne-a dat trista veste...

A venit cea mai urătă zi, clipa cea mai grea pentru mine, Filip și familia noastră, în care am fost anunțați că dupa 41 de zile de suferință, în care soția mea și mama lui Filip, Sorina Antoaneta Etveș, a plecat într-un loc mai frumos. Vei rămâne mereu în inimile noastre, știu că ne vei zâmbi și vei avea grijă de noi de acolo de sus. Te vom iubi oriunde te vei afla! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, draga mea!”, a scris acesta pe pagina sa de Facebook. 

Întreg colectivul DC Media Group transmite sincere condoleanțe familiei îndurate. Suntem alături de voi, trup și suflet. 

Antoaneta, nu te vom uita niciodată!

Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază! 

Acesta este un anunț pe care am sperat să nu fim nevoiți să-l scriem vreodată... 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel