Jurnalist Antena 3, invitație inedită pentru Klaus Iohannis. Ce va face președintele

Adrian Măniuțiu i-a făcut o invitație inedită lui Klaus Iohannis.

Jurnalistul de la Antena 3 l-a invitat pe președinte să pedaleze pentru eroii români care au supraviețuit în operațiunile militare. Scopul este ca aceștia să ne poată reprezenta la jocurile paralimpice în 2017.

"Alături de Adrian Ursu și de Asociația Povestașii pedalăm și vindem kilometri pentru o cauză nobilă. Încercăm să îi trimitem pe eroii noștri la jocurile paralimpice 2017 de la Toronto. Fac un apel public, va urma și o invitație oficială. Nu este nicio glumă. Chiar aș vrea să pedalăm în această campanie alături de președintele Klaus Iohannis și de Carmen Iohannis. Vom înainta și o invitație în acest sens. Sunt sigur că va servi cauzei, ne va crește și expunerea. Așa vom reuși să îi trimitem pe băieții noștri la Toronto în 2017. Urmează o invitație oficială", a zis Adrian Măniuțiu la Antena 3.

În urma misiunilor NATO, doar în Afganistan, zeci de de militari români au murit, iar peste 100 au fost răniţi. Printre cei care au învins moartea, chiar dacă au fost răniţi grav, se află şi Costi, Marian, Eugen, Costel şi Ionuţ. Acum, eroii au un vis şi depinde de fiecare dintre noi să-l transformăm în realitate. Ei vor să ne reprezinte, în vara lui 2017, la Toronto, la jocurile paralimpice destinate veteranilor de război, Invictus Paralympics Games. Anul acesta nu au putut participa; nici anul trecut. Nu s-au găsit bani: 50.000 de euro.

[citeste si]

Atât este costul protezelor, echipamentelor sportive speciale, al pregătirii, al nutriţiei, al drumului şi al participării pentru toată echipa României. Până în septembrie, scopul lui Adrian Măniuțiu, alături de INVICTUS ROMÂNIA şi POVESTAŞII, este să facă rost de toții bani. Astfel se vor pedala 2.017 kilometri care vor fi vânduți bucată cu bucată, cu 25 de Euro/KM. Apoi, pe 27 septembrie, se va organiza un eveniment de închidere a proiectului, o gala extraordinară, la care vor fi invitați toți partenerii, prietenii, sponsorii și oficialii care au sprijinit acest demers.

Credeți că președintele Klaus Iohannis va pedala pentru eroii noștri? Răspunsul îl așteptăm în sondajul de mai sus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel