Jurgen Klopp, antrenor la Real Madrid, în locul lui Carlo Ancelotti

Real Madrid va renunța la finalul sezonului la Carlo Ancelotti și s-a înțeles cu antrenorul Borussiei Dortmund, Jurgen Klopp, potrivit Deutschland Radio. 

Postul de radio german precizează că Jurgen Klopp a bătut palma cu oficialii madrileni, dar a pus şi o condiţie: Realul poate face public anunţul abia după ce Borussia va disputa finala Cupei Germaniei, cu Wolfsburg. Antrenorul neamț o va pregăti pe Real Madrid pentru în următoarele trei sezoane şi va primi un salariu anual de 8 milioane de euro, conform prosport.ro.

Carlo Ancelotti nu va mai continua la Real Madrid în sezonul viitor, după ce "galacticii" nu au câştigat niciun trofeu în actuala stagiune. Gazzetta dello Sport anunţă că AC Milan este interesată de serviciile antrenorului italian, în timp ce presa engleză transmite că Ancelotti ar fi semnat deja un precontract cu Manchester City.

Jurgen Klopp a câștigat șase trofee ca antrenor al Borussiei Dortmund: două titluri (2010-2011 şi 2011-2012), o cupă (2011-2012) și trei supercupe (2008, 2013, 2014). A dus Dortmundul în finala Ligii Campionilor în sezonul 2012-2013 și a fost numit de două ori antrenorul anului în Germania (2011 şi 2012).

Vezi și: Real Madrid vine la București. Cu ce echipă va juca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel