Jupiter în Săgetător. Daniela Simulescu, astrolog: Păcăleala va fi de cote mai mici

Rodica Mitu / 08 noi 2018 / 14:42 Salveaza PDF Comentarii
Daniela Simulescu
Descriere foto: Daniela Simulescu

Jupiter a intrat în Săgetător până la începutul lunii decembrie 2019. Astrologul Daniela Simulescu a explicat ce presupune acest lucru.

„Jupiter, astrul considerat Marele Benefic, tocmai ce a a intrat în Săgetător, semnul unde se simte cel mai bine, unde va sta până la începutul lunii decembrie 2019. Jupiter este cel care oferă oportunități și expansiune, iar Săgetătorul este semnul optimismului, adevărului, călătoriilor, studiului, credinței, justiției, dreptății, sportului, idealurilor, evenimentelor. Deci toate aceste aspecte vor fi ca niște boabe de grâu care vor deveni pufarine. Cu cât vom fi mai încrezători, cu atât ne va merge mai bine”, a transmis, joi, Daniela Simulescu.

Poate vă mai amintiți prin ce ați trecut atunci...

"Cui pe cui se scoate va deveni în 2019 Păcăleală pe păcăleală se scoate. Jupiter, în drumul său, va face un careu (tensiune) cu Neptun (planeta iluziilor) și de aici unele alegeri cu exces de zel care să nu fie așa cum ne imaginam. Din fericire, Saturn va face sextil cu Neptun și îi va mai lua din intensitate. Deci păcăleala va fi una de cote mai mici. Dar câteodată, ca să facem o schimbare spre evouția noastră, trebuie să ne ia ceva ochii, nu-i așa? Fie un nou job, fie o nouă relație, fie o plecare din țară, o nouă religie sau o școală.

Jupiter a mai fost în Săgetător în perioada 24 noiembrie 2006-18 decembrie 2007. Poate vă mai amintiți prin ce ați trecut atunci. Nu înseamnă că veți trece prin aceleași evenimente, ci pur și simplu zonele impactate atunci vor fi atinse și la anul”, punctează astrologul. Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24