Julian Nagelsmann, favorit să-l înlocuiască pe Mourinho la Tottenham

Thriller în Roma - Juventus. Echipa lui Mourinho a pierdut dramatic după ce a condus cu 3-1 / Video
Thriller în Roma - Juventus. Echipa lui Mourinho a pierdut dramatic după ce a condus cu 3-1 / Video

Germanul Julian Nagelsmann, actualul antrenor al echipei de fotbal RB Leipzig, este favorit să-l înlocuiască pe portughezul Jose Mourinho în cazul în care acesta va fi demis de Tottenham Hotspur, anunţă presa britanică.

Scaunul lui Mourinho se clatină serios după ce Spurs a suferit cinci înfrângeri în ultimele şase partide disputate, iar tehnicianul lusitan a pierdut, se pare, şi o parte a vestiarului. Conform ziarului Daily Mail, soarta lui Mourinho depinde de rezultatele din următoarele patru meciuri, cel cu cu austriecii de Wolfsberger, din Europa League (4-1 pentru englezi în tur, la Budapesta), precum şi cele cu Burnley, Fulham şi Crystal Palace, din campionatul Angliei.

Lider în Premier League la sfârşitul anului trecut, Tottenham ocupă în prezent locul 9, la nouă puncte de poziţia a patra, ultima care asigură participarea la viitoare ediţie a Liga Campionilor.

Cotidianul The Telegraph scrie, la rândul său, că Mourinho ar putea fi demis dacă nu reuşeşte să redreseze cât mai repede corabia, iar alesul conducerii lui Tottenham este Julian Nagelsmann, unul dintre antrenorii cei mai bine cotaţi în acest moment, aflat pe locul secund în Bundesliga cu RB Leipzig, la două puncte în spatele liderului Bayern Munchen, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel