EXCLUSIV  Judecători amenințați chiar din DNA. Informație din cele 300 de dosare: E o problemă!

Vlad Manolache / 08 aug 2018 / 09:05 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Deputatul PNL Răzvan Prișcă a declarat, într-un interviu acordat DCNews, care este problema gravă în cazul celor aproape 300 de dosare ale magistraților, existente la DNA. 

Unul dintre cele mai mari semne de întrebare care planează asupra modului în care s-a acționat în Direcția Națională Anticorupție este legat de existența a aproximativ 300 de dosare făcute magistraților care ar fi reprezentat un mijloc de șantaj. Deputatul PNL Răzvan Prișcă a declarat că în acest caz ar exista doar șapte inculpați, ceea ce, ar reprezenta o problemă gravă.

Nu știm cum au fost făcute

"Asta este o informație pe care am văzut-o relativizată în ultima perioadă. Am văzut că de fapt acolo nu sunt decât vreo șapte inculpați. Așa am citit de la domnul adjunct de la DNA că ar fi doar șapte suspecți și doi inculpați. De aceea vă spun că este un semn foarte mare de întrebare. E o problemă. Revenim la problema din Codul de Procedură Penală. În loc ca inteligenții ăștia din Parlament din Comisia Juridică  să spună că se clasează o cauză dacă nu ai urmărire penală in rem într-un an, dacă veneau și spuneau că dacă într-un an de zile nu ai trimitere în judecată se clasează, era o problemă rezolvată. (...) Nu știm cum au fost făcute, (...) E o discuție vizavi de arhitectura sistemului judiciar pentru că a fi secție în DNA și a merge pe logica, care încă nu e demonstrată, prin care DNA-ul face presiuni asupra magistraților prin faptul că ei instrumentează dosarul", a declarat Răzvan Prișcă.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27