Jucător italian la Craiova. Transferul momentului în Liga 1

CSU Craiova
CSU Craiova

Portarul italian Mirko Pigliacelli a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a acceptat imediat oferta de a juca la echipa de fotbal Universitatea Craiova. 

Am venit cu o mare dorinţă de a juca. Am jucat mulţi ani în Italia, dar nu am avut până acum şansa de a ajunge la un club mare ca acesta. Acum că a apărut această ocazie nu m-am gândit prea mult. Deşi sunt de puţin timp aici, e un adevărat spectacol, a afirmat Pigliacelli. 

În ianuarie a fost un mic contact între Craiova şi Pescara, dar mie nu mi-a spus nimeni nimic. Când chestiunea a devenit mai serioasă şi am fost implicat şi eu am acceptat imediat. Îi mulţumesc lui Mister (antrenorul Devis Mangia, n.red.) pentru oportunitatea de a juca aici şi lui Fausto Rossi (mijlocaşul Universităţii, n. red.), a vorbit foarte frumos de acest club. Pigliacelli, care va evolua cu numărul 13 pe tricou al Universitatea, a afirmat că Gianluigi Buffon a fost un portar mare, poate cel mai mare din lume, dar idealul său ca portar este altul, a spus el, nominalizându-i pe Casillas şi Peruzzi. 

Am văzut clipuri video cu stadionul şi cu suporterii şi mi-am făcut deja o idee şi sunt nerăbdător să vină primele meciuri, a concluzionat Pigliacelli, care nu se teme de eventuale lovituri de la 11 metri în meciul cu CFR: Sper să fie lovituri de departajare la meciul cu CFR Cluj, pentru că sunt emoţionante şi frumos de urmărit. Pigliacelli (25 ani) a semnat un contract valabil pentru un an de zile, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani. Universitatea, deţinătoarea Cupei României, o va întâlni sâmbătă pe campioana CFR Cluj, pe Stadionul Ion Oblemenco, în Supercupa României, de la ora 20,30. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel