Jucător de la Steaua, acuzat că și-a bătut iubita

Alexandru Tudorie jucătorul echipei Steaua, este acuzat că și-a bătut fost prietenă, azi-noapte, în Centrul Vechi din Capitală.

Alexandru Tudorie, atacantul echipei Steaua, a fost protagonistul unui scandal imens ce s-a petrecut, în noaptea de duminică spre luni, în Centrul Vechi, după cum anunță fanatik.ro. Fotbalistul a dat nas în nas cu fosta prietenă și a luat-o la bătaie.

„Pe la 04.00 noaptea m-am întâlnit cu el, din întâmplare, în Centrul Vechi. Era beat. Eu eram cu câteva prietene de-ale mele, el era cu actuala lui iubită. Eu eram cu amicele mele. Din senin, a început să mă înjure, să mă facă în toate felurile, iar apoi, și el, și ea, au sărit să mă bată. Pe ea au reușit să o oprească amicii, dar el, fiind bărbat, nu a putut fi oprit. Întâi m-a împins, apoi m-a lovit și nu s-a mai oprit. Acum mă dor toate, piciorul, cotul, capul. L-am reclamat la secția 10, iar acum mă duc la IML. Nu pot să las lucrurile așa, trebuie să plătească pentru ce mi-a făcut", a povestit Ioana Danielescu, pentru fanatik.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel