Jucător de fotbal, comparat de Ioan Niculae cu o vacă

Ioan Niculae a comentat, duminică, la DolceSport, într-un stil surprinzător prestația de astăzi a unui jucător al echipei pe care o patronează, susținând că există și "vaci campioane care dau 45 de litri de lapte pe zi şi mai greşesc cîteodată, mai dau cu piciorul sau coada".

Astra Giurgiu a câștigat partida jucată, pe teren propriu, în cadrul etapei a 29-a a Ligii I, împotriva celor de la CFR Cluj, scor 1-0, meci în care Karim Yoda a fost autorul a două ocazii uriaşe.

Încântat de scorul obținut de Astra, Ioan Niculae, patronul clubului, a declarat: "Toată stima pentru jucătorii mei, care au ştiut să se mobilizeze, să facă presiunii. CFR Cluj e una dintre echipele bune din campionat. Dacă se trezeau un pic mai devreme, puteau să se bată cel puţin la locurile doi-trei. Puteam bate mai clar, dar ne-am jucat cu ocaziile", citează gsp.ro.

Patronul de la Astra a vorbit şi despre Karim Yoda: "Sînt vaci campioane care dau 45 de litri de lapte pe zi şi mai greşesc cîteodată, mai dau cu piciorul sau coada. Cînd îl va învaţă cineva că nu trebuie să dea cu piciorul la sfîrşit, va fi unul dintre marii jucători de bandă din România", a mai spus Ioan Niculae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel