Jucător al naționalei, încătușat și dus la poliție. Vezi de ce - Video

România
România

Unul dintre jucătorii de bază ai naționalei, convocat pentru amicalul cu Trininad Tobago, a fost încătuşat şi dus la poliţie, după ce a provocat un scandal imens la ieșirea dintr-un club din Capitală.

Fundaşul naţionalei Gabriel Tamaș şi-a petrecut noaptea într-un club din Bucureşti, iar la plecare a făcut un adevărat scandal, lovind cu pumnii şi picioarele tot ce i-a ieşit în cale. Prosport scrie că Tamaş a spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, a agresat-o pe femeia de serviciu a imobilului, s-a culcat pe casa scării, după care a fost încătuşat de poliţişti. Foarte confuz, fotbalistul le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns în faţa blocului respectiv. Un martor a sunat la 112 şi fotbalistul a fost dus la secţie de poliţişti.

A urcat la primul etaj și s-a culcat pe jos "ca o broască"

Locatarii blocului au povestit că jucătorul naţionalei a reuşit să intre în scară, după ce a spart geamurile uşii de la intrare, a urcat până la etajul 1 şi s-a culcat pe jos, pe burtă, "ca o broască".

Gabriel Tamaş a fost foarte nervos atunci când a fost preluat de forţele de ordine, ţipând încontinuu: "Ce caut eu aici, cine m-a adus la Poliţie?". Aflat în custodia Poliţiei, fundaşul a cerut prezenţa avocatului său.

Siteul Federației Române de Fotbal scrie că fundașul lui Dinamo, Dragoş Grigore, a fost convocat de Victor Pițurcă în lotul primei reprezentative, în locul lui Gabriel Tamaş.

Vezi aici video cu peripețiile internaționalului român.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel