Johannis: Nu exclud funcția de premier. Antonescu: E bun și de președinte

Johannis Antonescu
Johannis Antonescu

Primarul Sibiului, Klaus Johannis, nu exclude posibilitatea ca pe viitor să deţină funcţia de prim-ministru al României, poziţie pentru care ar fi susţinut şi de liderul PNL, Crin Antonescu. În opinia președintelui liberal, edilul ar fi bun şi pentru postul de preşedinte al României.

Întrebat dacă ia în calcul posibilitatea ca pe viitor să devină premier, Johannis a răspuns: „Nu aş exclude din capul locului o astfel de posibilitate”.

La rândul său, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat dacă îl vede pe Johannis în funcţia de prim-ministru. „Da, fără îndoială, cu precizarea că intrarea domnului Klaus Johannis în PNL nu înseamnă cu nimic, dar absolut cu nimic vreo modificare în angajamentele noastre la nivelul USL în faţa alegătorilor români. Cu alte cuvinte, nu are niciun fel de legătură şi nu afectează în niciun fel intrarea domnului Johannis în rândurile noastre susţinerea PNL pentru premierul Victor Ponta ca premier, până la capătul acestui ciclu electoral”, a venit răspunsul lui Antonescu, conform antena3.ro. Liderul PNL a ţinut să sublinieze că nu se pune sub nicio formă sub semnul întrebării „contractul” din USL. De asemenea, preşedintele liberalilor a ținut să sublinieze că îl consideră pe Johannis bun şi ca preşedinte al României. „Ca să mai spulberăm dintre dubii (...) să ştiţi că eu îl consider pe domnul Johannis bun şi de preşedinte al României, ca să nu mai aveţi dubii, sau să deschideţi două fronturi de speculaţii”, le-a spus Antonescu ziariştilor. Ulterior, el a menţionat că poate lua în calcul susţinerea lui Johannis şi pentru o poziţie de lider al regiunii din care va face parte Sibiul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel