Jocurile Olimpice de Tineret. Echipamente România și Republica Moldova - Foto

Descriere foto:

Ediţia a treia a Jocurilor Olimpice de Tineret a fost deschisă, sâmbătă, la Buenos Aires, pe Bulevardul 9 iulie. Iată cum arată echipamentele României și ale Republicii Moldova.

Dragos Galbur le-a prezentat pe Facebook, imaginea fiind apreciată de sute de internauți: "Echipamentele loturilor olimpice ale României și Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de Tineret din Argentina. Frumos și simbolic, de Centenarul Marii Uniri".

La eveniment sunt prezenți preşedintele COSR, Mihai Covaliu, secretarul general George Boroi, precum şi Felipe Alvarez de Toledo, ambasadorul Argentinei în România, membri ai Comitetului Executiv al COSR, conducători ai forurilor sportive naţionale cu reprezentanţi în competiţiile JOT Buenos Aires 2018.

Florin Mişcă este şeful de misiune al României, iar Dragoş Tătaru, adjunct al şefului de misiune. Din staff-ul tehnic mai fac parte medicul Dan Valentin Anghelescu şi asistentul medical Justin Răduţu, Liliana Dorneanu, responsabil secretariat şi program cultural educativ, şi Oana Enache, responsabil economic.

Canotoarea Tabita Maftei a fost aleasă de Comitetul Executiv al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român să fie purtătoarea de drapel la festivitatea de deschidere.

Echipa Olimpică a României este compusă din 34 de sportivi, 21 de fete şi 13 băieţi, care vor concura la 14 discipline sportive.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26