Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 vor avea un simbol spectaculos

jocurile olimpice de la rio vor avea un simbol spectaculos
jocurile olimpice de la rio vor avea un simbol spectaculos

”Turnul Oraşului Solar" va fi simbolul Jocurilor Olimpice de la Rio din 2016. Acest turn spectaculos este construit în vârful insulei Cotonduba și va putea fi admirat de participanții și vizitatorii la competiție în momentul în care sosesc.

Turnul-minune captează energia solară și furnizează energie pentru tot orașul olimpic. Mai mult decât atât, turnul asigură energie și pentru o mare parte din Rio. El pompează apă din ocean, formează o cascadă, iar aceasta acționează turbine care produc constant energie în timpul nopții.

Turnul-minune nu este bun doar pentru energie! El conține un amfiteatru, un restaurant, o sală de teatru, chiar și magazine. În plus, pentru amatorii de senzații tari, există și o platformă retractabilă pentru bungee-jumping deasupra oceanului. Pe lângă diversele spații amenajate special, există și locuri liniștite destinate exclusiv observării jocurilor. În acest sens sunt construite lifturi care conduc direct la locurile de observare.

În vârful turnului există un punct de observare special din care se pot admira priveliștile uscatului și mării, precum și cascada. Acesta este și locul în care va fi păstrată flacăra olimpică. Cu toate aceste dotări impresionante, Turnul Orașului Solar va fi punctul de atracție principal al Jocurilor Olimpice de la Rio din 2012.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel