Jocuri politice cu filme pentru adulți. Cum lucrează serviciile peste Prut

Norman Finkelstein, apropiat al lui George Soros, în România. ”Dezamăgire cruntă, o rușine”
Norman Finkelstein, apropiat al lui George Soros, în România. ”Dezamăgire cruntă, o rușine”

Un scandal sexual bubuie în Republica Moldova. Un film ce i-ar avea ca "actorii" pe fostul premier Vlad Filat, recent arestat în dosarul devalizării băncilor, și o jurnalistă, Olga Roman, a fost publicat pe un site pentru adulți. 

Este vorba despre un film realizat cu o camera ascunsă în timp ce Vlad Filat și Olga Roman întrețineau relații sexuale. Filmarea, publicată vineri și anunțată de oligarhul Renato Usatîi de joi, ar fi veche de doi ani și bine ținută într-un sertar pentru momentul potrivit. De ce este acum momentul potrivit și ce relevanță are filmarea în contextul politic din Republica Moldova și juridic complicat al lu Vlad Filat sunt doar câteva semne de întrebare. Vlad Filat a fost surprins, în pauzele  pe care le-a făcut, vorbind la telefon cu lideri politici, inclusiv cu Traian Băsescu, atunci președinte al României, pe care l-ar fi ironizat. Fostul premier își întreba chiar și iubita despre unire. 

În Republica Moldova, filmulețele care au surprins relații sexuale cu politicieni par a fi o armă frecventă. Un exemplu este din 2009 cu privire la consulul României la Chișinău, Ion Nuica, care a demisionat în ziua în care a apărut pe Internet un filmuleț în care a fost surprins că întreține relații sexuale cu o tânără basarabeancă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel