JOCURI OLIMPICE ROI, 2016. Cine sunt finalistele de la fotbal

Echipele Braziliei și Germaniei se vor întâlni în finala turneului masculin de fotbal din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, sâmbătă, pe  Maracana.

Brazilia a surclasat Hondurasul în semifinale cu scorul de 6-0, prin golurile marcate de Neymar (1, 90+1 — penalty), Gabriel Jesus (26, 35), Marquinhos (51) și Luan (79). Neymar a deschis scorul după doar 15 secunde, marcând astfel cel mai rapid gol din istoria Jocurilor Olimpice. Atacantul Barcelonei a doborât astfel recordul stabilit pe 3 august de jucătoarea canadiană Janine Beckie, care marcase după doar 20 de secunde contra Australiei, în primul tur al grupelor turneului feminin. Neymar a contrat o degajare a fundașului Palacios, iar apoi a făcut la fel și în fața portarului Lopez. Vedeta echipei Braziliei a avut nevoie de câteva minute să-și revină după duelul cu goalkeeper-ul hondurian.

[citeste si]

Meciul a fost arbitrat de românul Ovidiu Hațegan, arbitri asistenți fiind Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

În cealaltă semifinală, jucată la Sao Paulo, Germania a dispus cu 2-0 de Nigeria, prin golurile marcate de Klostermann (9), Petersen (89).

Brazilia are șansa de a-și trece în palmares primul său titlu olimpic și, în același timp, să își ia o revanșă în fața Germaniei după umilitorul eșec cu cu 1-7 din semifinalele Cupei Mondiale din 2014.

Honduras și Nigeria se vor înfrunta pentru medaliile de bronz, sâmbătă, la Belo Horizonte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel