JOCURI OLIMPICE RIO, 2016. Rezumatul zilei. Număr de striptease devenit viral - VIDEO

România râmâne, după 13 zile de competiții, doar cu 4 medalii la Rio.  Cel mai rapid om de pe pământ, jamaicanul Usain Bolt, nu mai are cu cine să se întreacă.

ATLETISM.  Andrei Gag a ratat calificarea în finala probei de aruncarea greutății

Atletul român Andrei Gag, vicecampion mondial indoor în acest an, a eșuat în tentativa sa de calificare în finala probei de aruncare a greutății din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, după ce a ocupat locul 13 în calificări.

Gag, 25 ani, una din speranțele noastre la un rezultat notabil la atletism, a ratat primele două aruncări în calificări și în ultima a reușit performanța de 20,40 m, rezultat egalat și de jamaicanul O'dayne Richards. Ambii aveau același rezultat, însă jamaicanul a ocupat în final locul 12, ultimul care permitea accesul în finală, datorită faptului că a mai avut o încercare reușită (19,38 m).

Cea mai bună performanță a lui Gag este un 20,96 m, reușit la Pitești în 2015.

Programul de vineri al sportivilor români la Rio

Sportivii români vor evolua vineri, în ziua a 14-a a Jocurilor Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, la atletism, lupte libere și gimnastică ritmică.

De precizat că programul fazelor superioare este provizoriu, fiind condiționat și de calificarea românilor în aceste faze.

 USAIN BOLT a facut tripla

Jamaicanul a castigat la Rio si cursa de 200 de metri, are aurul si la 100 de metri si face astfel hattrick cu Londra si Beijing.

Cel mai rapid om de pe pamant nu mai are cu cine sa se intreaca,asa ca la ultima cursa de 200 de metri,vantul si ploaia s-au pus cu el. Au fost singurele care l-au impiedicat sa isi bata propriul record-19.19 secunde la Beijing.

Bolt a castigat cursa de la Rio in 19.78 secunde. L-a lasat in spate pe rivalul canadian Andre de Grasse, de care a ras in semifinala, 20.02 secunde. Pe 3 a ajuns francezul Christoph LeMaitre cu 20.12 secunde.

Este a opta medalie de aur pentru colectionarul Bolt, care alearga la ultima sa Olimpiada.

Număr de striptease la antrenamente, la Rio. Imaginile cu ucraineanca Anna Voloshyna s-au viralizat

O inregistrare in care ucraineanca Anna Voloshyna face un mic numar de striptease inainte de antrenamtul pentru calificarile la inot sincron s-a viralizat.

Imaginile au fost publicate pe contul de Instagram al sportivei in varsta de 24 de ani. "Sa ai umor este o preconditie pentru un antrenament bun" este mesajul care insoteste clipul. 

Jamaicana Elaine Thompson, noua regină a sprintului feminin


Jamaicana Elaine Thompson a devenit noua regină a sprintului feminin, după ce a reușit să câștige titlul de campioană olimpică în proba de 200 m, la numai câteva zile după ce obținuse aurul la 100 m, o dublă pe care nicio atletă nu a mai reușit-o la Jocurile Olimpice începând din 1988.

Thompson, în vârstă de 24 ani, a fost înregistrată cu timpul de 21sec.78/100 în finala desfășurată miercuri la Rio de Janeiro, reușind să o devanseze pe principala favorită, olandeza Dafne Schippers, campioana mondială en titre, cronometrată în 21sec.88/100. Medalia de bronz a revenit americancei Tori Bowie, în 22sec.15/100.

Clasament final — 200 m feminin:

1. Elaine Thompson (Jamaica) 21,78
2. Dafne Schippers (Olanda) 21,88
3. Frentorish Bowie (SUA) 22,15
4. Marie-Josee Ta Lou (Cote d'Ivoire) 22,21
5. Dina Asher-Smith (Marea Britanie) 22,31
6. Michelle-Lee Ahye (Trinidad-Tobago) 22,34
7. Deajah Stevens (SUA) 22,65
8. Ivet Lalova-Collio (Bulgaria) 22,69

Lupte (feminin): Triplă japoneză și prima medalie indiană la Rio

Reprezentantele Japoniei au cucerit trei titluri olimpice puse în joc  la Rio de Janeiro, în concursul feminin de lupte libere, la categoriile 48 kg, 58 kg și 69 kg, în timp ce India, a doua țară a lumii ca număr de locuitori, a cucerit cu această ocazie prima sa medalie la Jocurile Olimpice 2016.

Festivalul nipon a debutat cu victoria reușită de Eri Tosaka, învingătoare în finala categoriei 48 kg în fața Mariei Stadnik din Azerbaidjan, vicecampioana olimpică de la Londra.

Tosaka, triplă campioană mondială (2013, 2014 și 2015), a fost imitată apoi de compatrioata sa Kaori Icho, victorioasă în duelul pentru aur de la categoria 58 kg cu rusoaica Valeria Koblova Jolobova.

În sfârșit, Sara Dosho a completat tripla japoneză, învingând o altă reprezentantă a Rusiei, Natalia Vorobeva, în finala categoriei 69 kg.

Sakshi Malik a oferit, la rândul ei, Indiei prima medalie la Jocurile de la Rio, obținând bronzul la categoria 58 kg, după ce a învins o luptătoare din Kirghizstan, Aisuluu Tinibekova.

Rezultate
Categoria 48 kg
Finală
Eri Tosaka (Japonia) b. Maria Stadnik (Azerbaidjan) 3-1

Dueluri pentru bronz
Sun Yanan (China) b. Juldiz Eșimova (Kazahstan) 4-0
Elița Atanasova Iankova (Bulgaria) b. Patricia Alejandra Bermudez (Argentina) 3-1

Categoria 58 kg
Finală
Kaori Icho (Japonia) b. Valeria Koblova Jolobova (Rusia) 3-1

Dueluri pentru bronz
Marwa Amri (Tunisia) b. Iulia Ratkevici (Azerbaidjan) 3-1
Sakshi Malik (India) b. Aisuluu Tinibekova (Kirghizstan) 3-1

Categoria 69 kg
Finală
Sara Dosho (Japonia) b. Natalia Vorobeva (Rusia) 3-1

Dueluri pentru bronz
Elmira Sizdikova (Kazahstan) b. Enas Mostafa Youssef Ahmed (Egipt) 3-1
Anna Jenny Fransson (Suedia) b. Dorothy Erzsebet Yeats (Canada) 3-1


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel