JO: Șapte atleți camerunezi sunt declarați dispăruți

camerun jo
camerun jo

Șapte atleți camerunezi au dispărut în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra,  după cum a informat Ministerul Sportului și Tineretului din Camerun.

Cei șapte sportivi - cinci boxeri, un înotător și un jucător de fotbal - sunt suspectați că au plecat undeva în Europa, din motive economice, informează Reuters "Ceea ce prima oară a fost un zovn, s-a dovedit a fi adevărat. Șapte atleți camerunezi care participau la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, au dispărut din Satul Olimpic," a spus conducătorul misiunii David Ojong, într-un mesaj trimis ministerului. Ojong a mai spus că Drusilee Ngako, portarul de rezervă al echipei feminine de fotbal, a fost prima dispărută. În timp ce colegele ei se îndreptau către Coventry pentru ultimul meci de pregătire, împotriva Noii Zeelande, Drusille a dispărut. Câteva zile mai târziu, înotătorul Paul Ekane Endigue și toate bunurile acestuia, nu au mai fost găsite în cameră. Ojong a mai adăugat că cinci boxeri, eliminați din competiție, au părăsit Satul Olimpic duminică.

Oficiali ai Comitetului Olimpic Internațional au declarat astăzi că nu au auzit nimic despre sportivii dispăruți. "Nu știm nimic despre asta," a declarat purtătorul de cuvânt Mark Adams.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel