JO 2016. Ponor a izbucnit în lacrimi: Mi-am dorit să le dau peste nas

Cătălina Ponor s-a clasat pe locul 7 în finala de la bârnă, desfăşurată în cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio. Medalia de aur a fost câştigată de către olandeza Sanne Wevers.

Sportiva a izbucnit în lacrimi după rezultatul obținut.

"Din pacate am dat unda verde acelor mesaje negative si ganduri negative catre mine, acelor persoane care nu si-au dorit sa fiu aici. Ma bucur ca am luptat cat am putut, presiunea a fost mare, gandurile au fost multe. Asta e, campioana olimpica sunt, nu o data ci de trei ori, nu am avut nimic de pierdut, daca n-a fost sa fie asta este.

Ma influenteaza aceste energii negative, au fost multe mesaje peste care nu pot sa trec cu vederea, mesaje foarte dure, nu vreau sa le dau apa la moara, dar m-au atins. Mi-am dorit sa le dau peste nas, dar nu am reusit, mi-am dorit prea mult. Nu sunt mesaje din interiorul sportului, ci de la diversi oameni.

[citeste si]

Olandeza mi-a spus ca am fost exemplul ei in 2004, si de aceea a ajuns aici, ca si-a dorit foarte tare sa fie ca mine. Nu sunt o persoana sa doresc raul cuiva, mi-am dorit sa isi faca exercitiul cum trebuie. Ea a avut un respect foarte mare pentru mine, o felicit din tot sufletul", a zis Cătălina Ponor conform Sport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel