JO 2012: Sorana Cîrstea, eliminată în runda inaugurală

Tenismena Sorana Cîrstea, aflată pe locul 30 în WTA, a fost eliminată încă din primul tur de la Jocurile Olimpice de la Londra, ea fiind eliminată la capătul unei partide disputate împotriva italiancei Flavia Penetta.

[caption id="attachment_213081" align="aligncenter" width="640"] Sursa foto: Reuters[/caption]

Sorana a fost învinsă la capătul unei partide care a durat o oră şi 38 de minute, de către italianca F. Pennetta (locul 21 WTA) în trei seturi, cu scorul 6-2, 4-6, 6-2.

Este a doua victorie din acest an a Flaviei în faţa Soranei. Italianca va întîlni în turul următor câştigătoarea dintre T. Pironkova şi D. Cibulkova.

Șansele ca sportiva din România să mai rămână la Jocurile Olimpice 2012 de la Londra sunt minime, având în vedere faptul că în partida de dublu, acolo unde face pereche cu Simona Halep, a căzut cu perechea surorilor Serena şi Venus Williams.

În competiţia feminină de tenis de la JO au mai rămas două tenismene din echipa României, Irina-Camelia Begu, locul 79 WTA, care o va întâlni pe sportiva bielorusă Victoria Azarenka, numărul 1 WTA, şi Simona Halep, locul 50 WTA, care va juca în compania lui Ons Jabeur din Tunisia (locul 297 WTA), beneficiară a unui wild-card.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel