JO 2012: Cea mai bună gimnastă din lotul feminin, accidentată

larisa iordache
larisa iordache

Larisa Iordache, sportiva de la care antrenorii lotului feminin de gimnastică al României aveau cele mai mari speranțe la Jocurile Olimpice de la Londra, a acuzat de câteva zile dureri la nivelul unui călcâi și nu se știe încă dacă ea va putea concura duminică.

Campioana europeană de la sol din acest an e măcinată de dureri la călcâi şi a fost aseară la o clinică din Londra pentru a fi consultată de un specialist ortoped, unde i s-a pus diagnosticul de fasciită, o afecţiune a membranei care înveleşte călcîiul, pe care e posibil ca Larisa să şi-o fi lezat la zecile de mii de aterizări, după salturile pe bârnă, scrie gsp.ro.

Larisa, în vârstă de doar 16 ani, e mezina delegaţiei României de la aceste Jocuri Olimpice şi de ea se leagă cele mai mari speranţe ale lotului de gimnastică la o medalie, ea având şanse să urce pe podium şi la individual compus.

România urmează să intre în cocursul de gimnastică duminică, de la ora 11.30, atunci când au loc calificările, şi în acest moment nu e sigur că Larisa Iordache ar putea concura, deși evoluția ei este crucială pentru planurile antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang.

Larisa Iordache era considerată ca fiind singura din lotul României la gimnastică care s-ar fi putut bate pentru individual compus, deși în componența echipei mai există încă două nume de mare valoare, Cătălina Ponor și Sandra Izbașa, care au șanse aproape certe la medalii pe aparate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel