JO 2012: Ciclist accidentat mortal lângă Parcul Olimpic

Un ciclist a fost omorât, după ce un autobuz care asigura transportul la Jocurile Olimpice, l-a lovit lângă Parcul Olimpic de la Londra

[caption id="attachment_214834" align="alignleft" width="310"] Foto: Telegraph[/caption]

Un ciclist de aproximativ 30 de ani, încă neidentificat, a fost lovit de autobuzul londonez ieri seara, în jurul orei 7:30. Un jurnalist al agenției France Press(AFP), a reușit să zărească picioarele victimei ieșind se sub autobuzul cu două etaje, pe un drum din afara Parcului Olimpic, nu departe de locul unde se afla corpul aflându-se și bicicleta contorsionată, precizează Mediafax.

Purtătorul de cuvând a serviciului de ambulanță din Londra a declarat: ”Am fost sunați pentru a interveni la o coliziune între un ciclist și un vehicul sau un autobuz.” Aceasta a mai adăugat că a fost trimisă o singură ambulanță și a fost alertat un elicopter După încercări continue ale paramedicilor de-l menține în viață pe tânăr, ciclistul a fost declarat decedat la locul accidentului, după 30 de minute. A rămas neclar miercuri seara, dacă ciclistul era implicat în Jocurile Olimpice, fie ca atlet, oficial sau spectator, precizează ziarul britanic Telegraph.

La locul accidentului s-a prezentat imediat un grup de 30 de soldați care se ocupau de transportul unor echipamente de securitate și imediat locul s-a aglomerat, formându-se și cozi în trafic. Coliziunea s-a petrecut în apropierea Centrului Olimpic de Hockey, al velodromului și al Arenei Paralimpice de tenis. Autobuzul implicat în accident transportă zilnic mii de jurnaliști ai Jocurilor Olimpice, de la Parcul Olimpic din Stratford la hotelurile acestora din Londra. Un purtător de cuvânt al Comitetului  Organizațional al Jocurilor Olimpice și Paralimpice, a declarat că se lucrează împreună cu poliția la accident, dar că nu poate face mai multe comentarii în legătură cu coliziunea de aseară. Până în momentul de față, nu s-au făcut arestări care să poată fi legate de moartea tânărului. Organizatorii Jocurilor Olimpice nu se pronunțaseră încă asupra acestui accident, miercuri seara, când acesta a avut loc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel