#Jesuisportocală. Daniel Zamfir, șocat de Crina Dobre (PNL): Control urgent!

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul PNL Daniel Zamfir a reacționat după ce a văzut mesajul Crinei Dobre, colega sa de partid, vizavi de înregistrările date publicității despre DNA Ploiești.

Politiciana, pentru a-și arăta susținerea față de procurorul Mircea Negulescu, Portocală, a notat pe Facebook: "Je suis Portocală! Nu știu ce minuni a făcut procurorul ăsta, dar i-a rupt pe penali".

Replica lui Daniel Zamfir a venit imediat pentru a o taxa pe Crina Dobre.

[citeste si]

"Hai, mai dați-o naibii! Chiar #jesuisportocală? Înțeleg că nu poți să îi iei de curați pe ăia din familia Cozma, dar de aici să ți-l faci icoană pe procurorul Portocală, mi se pare că se impune un control urgent la cap! Iar pentru PNL, un control urgent la... linia partidului!", a scris Daniel Zamfir pe Facebook.

Ulterior, Crina Dobre a șters mesajul despre procurorul Mircea Negulescu. Ea și-a motivat decizia prin faptul că... a fost o glumă.

În acest context, amintim că preşedintele PNL, Ludovic Orban, a spus că procurorul-şef al DNA, Laura-Codruţa Kovesi, a clarificat miercuri, în faţa presei, cu multe argumente, aspecte din activitatea instituţiei pe care o conduce şi a convins pe foarte mulţi români "de partea cui este adevărul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel