Jean Pascal nu-l mai așteaptă pe Bute: își caută un alt adversar

jean pascal dece
jean pascal dece

Boxerul canadian Jean Pascal nu este dispus să aștepte refacerea românului Lucian Bute, operat la mâna stângă, și își caută un nou adversar.

”Ar fi extrem de nefast pentru restul carierei mele dacă l-aş aştepta pe Lucian Bute până în luna decembrie. Ar fi nefast pentru mine să nu boxez decât de două ori în trei ani. În prezent sunt în vârf de formă, în vârful carierei mele. Doresc să boxez pe 8 iunie, indiferent dacă va fi un meci pentru titlul mondial sau nu”, spune canadianul, citat de Agerpres.

Pascal precizează că nu a avut nicio obligație să accepte meciul cu Bute, dar a făcut-o pentru supraviețuirea grupului condus de impresarul Ivon Michel și pentru a le face pe plac fanilor.

”Aşa cum a spus deja Yvon, am acceptat meciul împotriva lui Lucian Bute pentru supravieţuirea companiei, pentru viitorul companiei. Deoarece nu aveam nicio obligaţie să accept acel meci. Am acceptat pentru a face pe plac Grupului Yvon Michel, pentru a-l ajuta financiar şi a le face pe plac fanilor. Aveam deja o înţelegere semnată cu Chad Dawson. Am încercat să fac pe bunul samaritean, iar acest lucru s-a întors împotriva mea. Consider acest lucru extrem de regretabil”, a mai declarat Pascal.

Yvon Michel a răspuns că ”nimeni nu avea nevoie de salvarea companiei, care merge foarte bine”. ”Niciodată nu l-am forţat pe Pascal să lupte cu Bute, a fost alegerea sa”, a continuat impresarul.

El a mai explicat că este aproape imposibil ca Pascal să mai boxeze în gala din opt iunie, dar se va căuta o soluție pentru ca boxerul să se lupte în această vară, în așteptarea lui Bute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel