JE SUIS OLGUȚA. Oamenii au ieșit în stradă pentru a o susține pe Lia Olguța Vasilescu

Mai multe persoane au ieșit în stradă pentru a o susține pe Lia Olguța Vasilescu.

Oamenii aveau pancarte pe care era scris: 'Je suis Olguța'.

Tribunalul București a respins joi cererea DNA de arestare preventivă a primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, aceasta fiind plasată în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel.

"Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită. Nici măcar procurorul, astăzi, nu a spus că în sarcina mea s-ar fi reținut vreo mită de bani, adică aș fi luat bani de undeva", a declarat Lia Olguța Vasilescu la ieșire din tribunal.

Întrebată cum a fost în arest, Lia Olguța Vasilescu a spus: "Să știți că nu am avut probleme. Toată lumea s-a comportat foarte frumos cu mine".

Miercuri, Lia Olguța Vasilescu a fost reținută de procurorii DNA într-un dosar în care este acuzată de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infracțiuni) și spălare de bani.

În același dosar, sunt cercetați sub control judiciar Radu Cosmin Preda, administratorul public al Craiovei, pentru două infracțiuni de complicitate la luare de mită, și Elena Daniela Popescu, reprezentant al unei asociații non-profit, pentru patru infracțiuni de complicitate la luare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel