Urmărește emisiunea live


JAPONIA - GRECIA, scor 0-0, în grupa C a Cupei Mondiale

Japonia nu a putut profita de faptul că a evoluat mai mult de o repriză în superioritate numerică şi a obţinut doar o remiză, scor 0-0, în faţa Greciei, în etapa a doua din grupa C a Cupei Mondiale. Rezultatul avantajează Columbia, care, cu 6 puncte din două meciuri, şi-a asigurat astfel prezenţa în optimile de finală.

Este pentru prima oară când Grecia nu primeşte gol într-un meci disputat la Cupa Mondială, însă elenii rămân cu o singură victorie în istoria participărilor lor la turneele finale, 2-1 cu Nigeria, în 2010.

Învinse în partidele din prima etapă, cele două echipe păstrează şanse mici de calificare în faza următoare, în condiţiile în care Coasta de Fildeş are 3 puncte, graţie victoriei obţinute în faţa Japoniei.

Meciul disputat la Natal rivalizează cu cel dintre Iran şi Nigeria la titlul de cel mai slab de până acum al turneului. Grecii au abordat jocul extrem de prudent, mai ales după ce căpitanul Konstantinos Katsouranis a primit două cartonaşe galbene şi a fost eliminat în minutul 38, în timp ce asiaticii nu au reuşit să profite, deşi au avut o posesie a balonului de 74%..

În ultimele partide din grupa C, Japonia va întâlni Columbia, la Cuiaba, în timp ce Grecia va juca împotriva Coastei de Fildeş, la Fortaleza.

Citește și: CM 2014: COLUMBIA - COASTA DE FILDEȘ 2-1. Drogba nu i-a mai salvat pe africani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel