Jandarmeria, fără şef. Bogdan Chirieac: E o poveste că...

Mihai Ciobanu / 14 aug 2018 / 10:53 Salveaza PDF Comentarii
Protest
Descriere foto: Protest

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat asupra faptului că Jandarmeria Română a rămas fără conducere.

Din cauza faptului că mandatul actualului şef al Jandarmeriei a expirat, iar preşedintele Iohannis nu a aprobat documentul prin care mandatul lui Sebastian Cucoş ar putea fi prelungit, instituţia a rămas fără conducere. Despre acest fapt a comentat, într-o intervenţie la Antena 3, analistul politic Bogdan Chirieac.

"Cu siguranţă, decizia domnului preşedinte întăreşte din nou stabilitatea României, vă daţi seama. Ce pot spune în acest sens. Într-un moment în care se anunţă, în continuare, demonstraţii de stradă, nu întotdeauna paşnice, preşedintele ţării hotărăşte să lase Jandarmeria fără comandant. Jandarmeria este o structură militară. Este, din nou, o decizie înţeleaptă a preşedintelui Iohannis, comandantul suprem al forţelor armate. [...] 

E o poveste că Parchetul va face ancheta în 24 de ore. Dacă vrei să faci o anchetă serioasă într-un caz complex - a implicat 100.000 de oameni - nu poţi să o faci zilele astea, până duminică. E nevoie de a găsi înregistrări, martori, a discuta cu toţi cei implicaţi, totuşi, acolo a fost o operaţiune, din nefericire, de luptă. Iarăşi, lupte în centrul Bucureştiului. În loc să inaugurăm tronsoane de autostradă, cu asta ne ocupăm... Acum, Jandarmeria avea nevoie de un şef interimar, de prelungirea unui mandat. Decizia domnului Iohannis, cu siguranţă, este în favoarea stabilităţii. Faptul că laşi Jandarmeria fără şef", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac.


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27