Jandarmeriță bătută. Chirieac: Unii se ocupă cu instigarea. Dezintegrarea României

Descriere foto:

Invitat la România TV, Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat momentul în care jandarmerița a fost bătută, la protest. Acesta susține că nivelul de ură din societatea românească ar putea face ca lucrurile să scape de sub control, fiind comparată cu răbufnirea de după comunism.

"La propagandă, s-a spus că n-a fost dusă la Floreasca pentru că a fost călcată în picioare, ci ca să îşi pună silicoane (...) Imaginile de la miting vorbesc de la sine. Acesta este nivelul de ură. Unii se ocupă cu instigarea.

Nivelul de ură aberantă în societatea românească este comparată cu ce a fost în 1990, după acumulările din regimul comunist (...) Lucrurile riscă să scape de sub control. Cum s-a propagat această ură? Prin anumite televiziuni, prin internet, de la om la om.

În 2017, PSD a fost mandat de poporul român să facă schimbări fundamentale. Eu nu cred că mai apucă. Vom avea o restauraţie - dacă va fi preşedinte Cioloș - care va duce în final la dezintegrarea României", a spus analistul politic Bogdan Chirieac.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25