Jamie Carragher, suspendat de Sky Sports după ce a scuipat un copil de 14 ani

Jamier Carragher a fost suspendat de postul de televiziune Sky Sports, după ce un video în care a fost surprins scuipând în direcția unei adolescente de 14 ani a ajuns viral pe internet.

Jamie Carragher, fostul fotbalist al lui Liverpool, acum consultant de televiziune, a fost suspendat de canalul Sky Sports pentru că a scuipat în direcţia unei adolescente după înfrângerea "cormoranilor" în faţa lui Manchester United (1-2), scrie BBC.

În înregistrarea video, larg difuzată de presa britanică, fostul fundaş poate fi văzut cum se apleacă pe fereastra maşinii sale şi scuipă în direcţia unui alt autovehicul care rula paralel, sâmbătă, după meciul Manchester United - Liverpool.

TV3 a urmat exemplul celor de la Sky Sports

Carragher şi-a cerut scuze pentru gestul său, dar Sky Sports a decis să-l suspende, estimând, într-un comunicat, că un astfel de comportament este inacceptabil. Sky Sports nu a precizat durata suspendării sau dacă fostul jucător va mai comenta pentru acest canal. Canalul danez TV3 a renunţat la Jamie Carragher pentru a comenta partida Manchester United- Sevilla, care va avea loc marţi în Liga Campionilor.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel