Urmărește emisiunea live


J.K. Rowling şi Harry Potter, aniversare

harry potter
harry potter

J.K. Rowling, autoarea seriei fantastice a împlinit 53 de ani, iar personajul-vrăjitor Harry Potter - 38 de ani. 

Fanii au sărbătorit marţi ziua de naştere a scriitoarei britanice J.K. Rowling şi a faimosului său personaj, Harry Potter, potrivit Press Association. Autoarea seriei fantastice a împlinit 53 de ani, iar personajul-vrăjitor, 38 de ani. Cititorii i-au transmis lui Rowling mesaje aniversare pe Twitter. 

Sunt emoţionat. Parcă mai ieri Harry avea 11 ani şi se îmbarca în primul său tren către Hogwarts, iar acum are 38. Mulţumim J.K. Rowling pentru că ni l-ai oferit pe Harry Potter, a scris un internaut. La muţi ani la cea de-a 53-a aniversare, J.K. Rowling! La mulţi ani la cea de-a 38-a aniversare, Harry Potter!, se poate citi într-un alt mesaj. Lectura cărţilor cu Harry Potter a fost unul dintre puţinele lucruri care m-au făcut să uit de toate problemele. Mă ajută să uit de depresie şi să evadez într-o lume în care mă simt ca acasă. Pentru acest lucru, sunt veşnic recunoscător... la mulţi ani, J.K. Rowling!, a scris un alt admirator. 

Rowling le-a mulţumit fanilor pentru urări pe Twitter

Sunt departe de casă, pe un alt fus orar şi când m-am trezit am găsit sute de urări! Mulţumesc!, le-a scris autoarea celor 14,3 milioane de urmăritori de pe pagina sa de Twitter. Pe lângă urările aniversare, mulţi admiratori au constatat cu uimire că vârsta personajului Harry Potter se apropie de 40 de ani. 

Tocmai mi-am dat seama că Harry Potter împlineşte 38 de ani astăzi. Poate că ar fi timpul să nu-l mai considerăm băiat, ci să ne gândim la el ca la un bărbat care se apropie de vârsta de mijloc?, a glumit un internaut. 'Harry Potter a împlinit 38 de ani. Abia aştept să apară cartea 'Harry Potter şi criza vârstei de mijloc' despre eforturile de a-şi achita împrumuturile studenţeşti, a scris un alt admirator. 

Prima carte din seria Harry Potter, The Philosopher's Stone, a fost lansată în 1997 şi a fost urmată de alte şapte volume precum şi de o serie de adaptări cinematografice de succes. Daniel Radcliffe, actorul care îl interpretează pe vrăjitor în seria cinematografică, are 29 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel