Ivan, răspuns DUR pentru Pocora: "Regretabilă abordare"

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, îi răspunde purtătorului de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, căreia îi spune că are o abordarea regretabilă asemănătoare cu o tactică de comunicare cunoscută. 

"Regret că doamna Pocora, în calitatea sa de purtător de cuvânt, continuă să promoveze o informație greșită, dată pe surse, legat de ce ar fi declarat premierul Victor Ponta în privința candidaturii lui Crin Antonescu. Domnul Victor Ponta a comentat o ipoteză, nu a făcut afirmațiile pe care doamna Pocora le creditează că fiind adevărate cu privire la candidatura domnului Antonescu. Așa cum a declarat și premierul României, noi vrem în continuare noii miniștri desemnați de PNL și așteptăm ca partenerii noștri liberali să ia o decizie cât mai repede în privința acestora. Încă de la început, aceștia au fost invitați să-și preia portofoliile de miniștri, chiar dacă discuția despre postul de vicepremier s-a prelungit ulterior", a declarat Cătălin Ivan.

Surprinșii anului 2014

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai spus că Ponta i-a propus lui Antonescu să numească miniștri interimari din partea PNL, dar liberalul a refuzat. În ceea ce privește scăderea CAS și neimpozitarea profitului neinvestit, amintește că măsurile au fost asumate de partidele din USL în 2012 și "nu ar trebui să suprindă pe nimeni în 2014". Ivan a mai spus că Guvernul a dat, prin Ministerul Justiției, aviz negativ legii amnistiei, cerând dezbatere publică.

Pentru PSD, "USL rămâne un proiect major, pe care îl considerăm necesar și extrem de important pentru alungarea de la putere a regimului Băsescu".

A cui tactică?

Cătălin Ivan a conchis: "În legătură cu neadevărurile difuzate în spațiul public, inclusiv în comunicatul de astăzi al purtătorului de cuvânt al PNL, ne abținem să le comentăm mai mult. Nu dorim să evidențiem cu tactica cui de comunicare se aseamănă această regretabilă abordare, venită din partea colegilor noștri. Și vom crede până la capăt în buna credință a aliaților noștri și în dorința tuturor de a ajunge la un numitor comun cu privire la continuarea guvernării în aceasta formulă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel