Ivan Pesici, transfer Dinamo. Prima mutare importantă pentru ”câini”

Sursa: Facebook/ FC Dinamo București
Sursa: Facebook/ FC Dinamo București

Dinamo a înaintat o ofertă pentru mijlocașul croat Ivan Pesici (25 de ani), legitimat în prezent la Hajduk Split, iar transferul se concretizează în cele din urmă.

După ce discuțiile de blocaseră din cauza faptului că Dinamo a refuzat să plătească 30.000 de euro croaților pentru a-l lua pe mijlocaș, în cele din urmă cluburile s-au înțeles, iar fotbalistul va fi lăsat gratis la Dinamo.

Cel mai probabil fotbalistul va fi lăsat împrumut 6 luni la Dinamo, urmând ca formația din Liga 1 să plătească 50.000 de euro în vară dacă va dori un transfer definitiv, scrie GSP. A mai existat posibilitatea ca dinamoviștii să plătească 30.000 de euro și să-l ia încă din această iarnă, lucru declinat de conducerea clubului românesc.

Potrivit sursei citate, Pesici dorea inițial un salariu de 10.000 de euro pe lună, plus alte bonusuri, însă a acceptat să vină și pentru 9000 de euro lunar, atât cât a fost oferta inițială a "câinilor". Fotbalistul va sosi în această seară în țară, urmând să semneze contractul.

Fotbalistul a fost luat de Hajduk de la RNK Split în vară și a bifat 12 apariții la noul club, însă a evoluat rareori ca titular, in majoritatea partidelor fiind introdus pe parcurs.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel