Ivan: "Macovei, de un cinism incredibil! Nimic nu e prea josnic"

Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, atrage atenția că europarlamentarul PDL Monica Macovei „dă dovadă de un cinism incredibil”. Europarlamentarul PSD precizează că Monica Macovei a folosit accidentul aviatic din Apuseni și "drama unor oameni pentru a lansa noi atacuri politice”.

"Doamna Macovei dă dovadă de un cinism incredibil, folosind accidentul tragic din Apuseni și drama unor oameni pentru a lansa noi atacuri politice. Ce putem spune mai mult decât că avem o dovadă clară că pentru Monica Macovei nimic nu este prea josnic!", a declarat Cătălin Ivan.

Europarlamentul PSD a adăugat că "Este foarte ușor să politizezi fiecare eveniment tragic și să arunci vina pe toată lumea. Obiectivul întregii clase politice ar trebui să fie găsirea de soluții, preîntâmpinarea problemelor și sprijinirea celor în nevoie, totul provenind dintr-o solidaritate sinceră. Dar doamna Macovei nu știe ce înseamnă solidaritate, nu știe ce înseamnă să pui interesul oamenilor pe primul loc și nu interesul politic propriu. Ne-a arătat care este adevăratul său caracter, mergând atât de departe până la a-și acuza adversarii politici de «complicitate la omor»”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel