Ivan: Elena Udrea se face de râs. Este un atac rușinos

Cătălin-Ivan
Cătălin-Ivan

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susține că Elena Udrea fie vrea să manipuleze, fie o face din necunoaștere. Europarlamentarul îi atrage atenția deputatei PDL că este impardonabil pentru un fost ministru să nu știe că sumele de bani încasate de mediul privat din fonduri europene nu apar în raportul Ministerului Finanțelor Publice privind execuția bugetară.

"Este fie rea-credință, dorință de a manipula, fie necunoaștere. Indiferent despre ce este vorba, Elena Udrea se face de râs. Ca fost membru al Guvernului, mai ales ca unul care a avut foarte mulți bani europeni pe mână, doamna Udrea nu poate să își permită asemenea greșeli. Este un atac politic pur și simplu rușinos", a subliniat Cătălin Ivan.

Doar banii pentru privat în raportul MFP

Europarlamentarul PSD subliniază că "Doamna Udrea acuză că absorbția fondurilor europene în iulie nu este de 730 de milioane de euro, așa cum a informat Guvernul, crezând că este suficient să minți pentru a convinge oamenii. Cele 180 de milioane de euro la care face referire Elena Udrea sunt doar cele care au mers către instituțiile publice. Doar acestea apar în raportul MFP. Diferența de bani a mers la mediul privat".

Un PDL frustrat

Cătălin Ivan ține să-i reamintească Elenei Udrea că de la începutul anului au fost decontate "1,46 miliarde euro, ceea ce reprezintă o sumă cu 329 milioane euro mai mare decât în întreaga perioadă a anului trecut. Știm că cei de la PDL sunt frustrați de rezultatele obținute de această guvernare în problematica fondurilor europene, însă incompetența guvernării democrat-liberale nu poate fi acoperită cu minciuni”,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel