Ivan: Declarația lui Reding, de campanie electorală

europarlamentarul-psd-catalin-ivan-in-pe-doamna-reding-v-a-i-comportat-ca-un-agent-electoral-al-lui-basescu-exact-ce-arata-i-i-astazi-prin-haina-portocalie-58577
europarlamentarul-psd-catalin-ivan-in-pe-doamna-reding-v-a-i-comportat-ca-un-agent-electoral-al-lui-basescu-exact-ce-arata-i-i-astazi-prin-haina-portocalie-58577

Cătălin Ivan atrage atenția că declarația Comisarului European pentru Justiție, Viviane Reding, este una "de campanie electorală". Europarlamentarul PSD subliniază că inflamarea pe baza articolelor de presă "menite să manipuleze" nu este utilă.

"Având în vedere recenta declarație a comisarului european Viviane Reding despre lupta împotriva corupției din România, aș dori să-i reamintesc modul în care și anul trecut s-a inflamat fără să aibă la dispoziție toate informațiile și modul periculos pentru un oficial european în care a preluat fără ezitare formula fabricată de propaganda lui Traian Băsescu de «lovitură de stat»", a declarat Cătălin Ivan.

Liderul europarlamentarilor social-democrați a adăugat că "Această inflamare pe baza unor articole de presă fabricate, menite adesea să manipuleze, nu este deloc utilă. Articolele de lege sunt cele pe baza cărora trebuie să se judece. În România nu există nicio superimunitate și nici nu va exista! Noi, Uniunea Social Liberală, nu favorizăm corupția, spre deosebire de regimul de dinaintea noastră, care a avut tot sprijinul popularilor europeni și ale cărui abuzuri nu au stârnit niciun fel de reacții din partea unor oficiali precum Viviane Reding. Declarația de acum a comisarului Reding este una de campanie electorală!".

Europarlamentarul PSD a conchis: "Guvernul a anunțat deja că toate modificările vor fi discutate inclusiv cu Comisia Europeană, deci doamna comisar Reding nu are de ce să fie îngrijorată. România este un stat de drept, iar lupta împotriva corupției va continua!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel