Ivan: Cum funcționează dezinformările filierei Băsescu-Macovei

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a comentat dezinformările venite în Parlamentul European pe filiera Băsescu-Macovei. Europarlamentarul a condamnat declarația lui Viviane Reding în acest sens, care a spus că România a încercat reducerea atribuțiilor CCR.

"În calitate de comisar european, nu poți să emiți mesaje politice cu atâta nonșalanță, așa cum a făcut din nou doamna Reding. Îi cer acesteia să-și retragă afirmațiile cu privire la faptul că în România s-ar fi pus problema reducerii atribuțiilor CCR în 2012. Referirea sa este reprobabilă și bazată pe dezinformările primite pe filiera Băsescu-Macovei", a spus europarlamentului PSD.

Manipulare scandaloasă

Cătălin Ivan a adăugat că "dincolo de mistificarea evenimentelor de acum doi ani, aduse în discuție pentru a nu se vorbi doar despre Ungaria, unde avem un guvern PPE, scandaloasă este afirmația bazată pe dezinformări cu privire la România. Comisarul Reding a folosit exemplul României lângă cel al Ungariei într-o manieră greșită și manipulatoare".

"Are nevoie de o temă de campanie" 

Europarlamentul Ivan a conchis: "Este exact tipul de acțiune pentru care prietenii domnului Băsescu nu ar mai trebui să fie forța politică dominantă în Europa. Doamna Reding nu a fost desemnată candidatul PPE pentru șefia Comisiei, așa că va candida la Parlamentul European și probabil are nevoie de o temă de campanie – cum ar fi criticarea fără fundament a României, o temă cu care ne-a obișnuit deja".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel