Ivan: Boc, un fost premier laș. A executat toate ordinele primite

boc
boc

Cătălin Ivan susține că Emil Boc este un "fost premier laș". Purtătorul de cuvânt al PSD a declarat că Emil Boc nu a avut curajul să-și asume proiectul de la Roșia Montană, așa cum a făcut USL, ci s-a ascuns mereu în spatele altora când s-a pus problema să ia decizii. 

"Emil Boc a fost un premier laș, care nu a avut curajul să-și asume trimiterea proiectului de la Roșia Montană într-o dezbatere deschisă și transparentă, așa cum a făcut USL, pentru a tranșa odată pentru totdeauna chestiunea. El s-a ascuns întotdeauna în spatele altora când trebuiau luate decizii", a declarat Cătălin Ivan.

"Boc a executat toate ordinele primite"

Europarlamentarul a adăugat că "Este interesant cum, în tot timpul în care Traian Băsescu a susținut fățiș proiectul de la Roșia Montană, Emil Boc nu a scos niciun cuvânt și a executat toate ordinele primite. Dar cu toate acestea, este premierul care a tăiat salariile, care a mărit taxele, care a reținut ilegal bani pensionarilor, care a blocat programele operaționale, care a umilit întregi categorii sociale și care a dus România pe marginea prăpastiei. Practic, la un an și jumătate de la plecarea sa, încă ne luptăm pentru a repara ce a stricat".

Cătălin Ivan a conchis: "Emil Boc, în opinia noastră, este ultimul om care poate vorbi despre bună guvernare, ca să nu mai discutăm despre proiecte majore pe care le-a avut în gestionare și pe care pur și simplu le-a lăsat în cârca altora".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel