Ivan: "Au de ales între oamenii lui Băsescu și echipa noastră"

agerpres_7155003
agerpres_7155003

Cătălin Ivan susține că românii vor avea posibilitatea să aleagă între oamenii lui Traian Băsescu și echipa social-democrațiilor, adică între cei care-i "umilesc" și cei care-i "apără". 

"PSD vine în fața românilor cu o echipă puternică de candidați pentru Parlamentul European, o echipă capabilă să se lupte cu fermitate pentru drepturile românilor și pentru promovarea țării noastre în Europa. (…) Până acum am fost o echipă unită care a obținut bani pentru România, a respins austeritatea, a contracarat minciunile PDL și dezinformările cu privire la ce se întâmplă în țară, a luptat pentru drepturile românilor în străinătate, a organizat evenimente importante pentru îmbunătățirea imaginii României în Uniunea Europeană", a declarat Ivan.

Vezi și: ALEGERI EUROPARLAMENTARE: Lista oficială a PSD

El a adăugat că "le vom explica oamenilor că pe 25 mai vor avea de ales între două grupuri: pe de o parte sunt oamenii lui Băsescu – de la PDL și Mișcarea Populară – care au promovat austeritatea și tăierile, la fel ca familia popularilor europeni din care fac parte, și care i-au umilit pe români în Europa. Pe de altă parte sunt candidații propuși de PSD, social-democrații care s-au luptat întotdeauna pentru creștere economică, creare de locuri de muncă, prosperitate și investiții, la fel ca grupul S&D la nivel european, și care i-au apărat pe români cu fiecare ocazie”, afirmă europarlamentarul PSD".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel