iUmor finală 27 mai. Marele câștigător iUmor 2018

iUmor finală 27 mai. Marele câștigător iUmor 2018
iUmor finală 27 mai. Marele câștigător iUmor 2018

A fost desemnat câștigătorul iUmor din acest sezon.

Update 11: Câștigătorul este Andrei Cojocaru!

Vezi și: Câștigător iUmor 2018. Reacții pe Facebook: "Acum înțeleg de ce Cheloo nu l-a trecut"


Update 10: Start vot!

SMS la 1313 cu textul ISABELA
SMS la 1313 cu textul ANDREI
SMS la 1313 cu textul DAN

Update 9: Andrei Cojocaru, cel mai tânăr concurent din finala "iUmor", i-a luat la rând pe jurați. "Când mă uit la Cheloo, mă simt ca-ntr-un ospiciu / Zici că Puya l-a înghițit pe Sișu", a spus acesta, momentul lui fiind apreciat de către cei trei jurați.

Update 8: "Un număr demn de finala iUmor", a spus Mihai Bendeac după ce Dan Cîrstea și-a prezentat numărul. "Asocierile tale nu au fost uimitoare", i-a spus Cheloo. "De data asta, ai fost la minim", a adăugat juratul, oferindu-i și dislike. "Pe bune? Am sperat că glumește", a spus Vlad Grigorescu.

Update 7: Andrei Gîrjob a avut parte de un invitat surpriză în numărul său, nimeni altul decât Dani Oțil. Acesta a avut un număr cu cărți.

(w670)

Update 6: Dan Constantinescu, pe numele de scenă Dan Țuțu, a impresionat în finala iUmor. "Țuțu este talent nativ, este umorul pe care îl întâlnești zi de zi", remarcase Delia în prima ediție din cel de-al cincilea sezon, atunci când Dan Țuțu le-a povestit că, de cele mai multe ori, familia și prietenii reprezintă audiența sa. Jurata de la iUmor nu s-a înșelat.

Update 5: Isabela Iacupovici, actriţa care i-a luat prin surprindere chiar şi pe juraţi cu apariţia sa pe scenã, a făcut spectacol și în finală. "Pe mine m-ați emoționat, doamnă. Mi-ați adus aminte de o femeie, din trecutul meu, cu care am trăit prea mult", a fost reacția lui Cheloo.

Update 4: "Nu meriţi să faci această meserie. Ai fost de patru ori, doar o dată a fost bine. Eşti nesimţit cu această meserie. Mi-aş dori ca tu să fii singurul concurent care să ajungă la votul publicului. Cum se întâmplă şi în politică, ce votati, aia aveţi", a fost reacția lui Mihai Bendeac după momentul lui Bogdan Zloteanu.

Update 3: Aflat la a doua apariție pe scena "iUmor", Cătă Dum și-a câștigat de această dată locul în marea finală. În numărul său de stand-up, a povestit despre joburile pe care a fost nevoit să le accepte pentru a face rost de bani, iar amintirile sale au provocat hohote de râs.

Update 2: Irinel şi Diana au spart gheaţa, în marea finală iUmor, deşi nici măcar nu se aşteptau să ajungă aici. Însă fanii i-au votat şi au revenit în lupta pentru marele premiu.

Update 1: A început emisiunea cu un moment de stand-up comedy susținut de Dan Badea. Acesta a revenit, pentru a treia oară, la iUmor. Antrenamentele la sală, mașinile scumpe în trafic sau comportamentul șoferilor sunt câteva dintre subiectele abordate de el.

iUmor finală 27 mai: În această seară, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul "iUmor" din acest sezon. De-a lungul sezonului, nu doar concurenții, ci și cei trei jurați au avut parte de momente memorabile. După cinci sezoane la pupitrul de jurat "iUmor", Delia spune că a început să simtă un concurent încă de când pune piciorul pe scenă. "Mi se pare că acești concurenți buni au o aură. De când intră pe scenă, te conving doar prin apariție, e dragoste la prima vedere", spune artista, care în acest sezon a avut ocazia de a-și descoperi mai multe abilități cu ajutorul numerelor prezentate de concurenți. "Eu sunt foarte mândră de capacitățile mele. Descopăr că pot să arunc cuțite, am descoperit în vacanță, că știu să trag cu arcul senzațional de bine, și cu arma mă descurc! Am niște abilități fantastice de băiețel", a spus mai Delia.

iUmor finală 27 mai: Duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor afla cine este câștigătorul din acest sezon. Irinel și Diana, Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mirela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu sunt cei care se lupta pentru marele premiu.

iUmor finală 27 mai. Cum se votează: Finala "iUmor" va fi înregistrată, însă votul telespectatorilor se va face live, după ce fiecare dintre câștigătorii celor 11 ediții își va prezenta numărul pregătit. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația "iUmor", în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Rămâneți pe DC News pentru a afla numele câștigătorului.

Vezi și: EXCLUSIV iUmor, finală. Ana-Maria Caliţa dă cărțile pe față

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel