iUmor finală 13 decembrie. Marele câștigător iUmor 2019

Rodica Mitu / 13 dec 2019 / 16:59 Salveaza PDF Comentarii
Finală iUmor 2019
Finală iUmor 2019

Finală iUmor 2019. Nu mai puțin de 12 concurenți se vor lupta pentru marele premiu iUmor în finala de vineri seară. 

UPDATE: Mukinka A CÂȘTIGAT iUmor! Numărul său a convins atât juriul cât și publicul că merită premiul de 20.000 de euro!

-----


Finală iUmor 2019. După 11 ediții de audiții și o semifinală, iUmor, cel mai urmărit show de umor din România, a ajuns la marea finală în cadrul căreia 12 concurenți se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Finală iUmor 2019. Mukinka, tânãrul de origine africanã ce a adus la iUmor un numãr de stand-up despre tradiţiile de nuntã şi botez din ţara noastrã i-a cucerit pe cei trei juraţi. La finalul reprezentaţiei sale din audiții, Mihai Bendeac l-a aplaudat în picioare, secunde în şir, mulţumindu-i totodatã pentru momentul sãu: "N-a murit stand-up-ul la iUmor!".

Finală iUmor 2019. Povestind despre greutãţile pe care le-a trãit ca elev în România, dar şi despre examenul de Bacalaureat, Dan Țuțu i-a convins pe telespectatori cã locul sãu este în marea finalã a show-ului. Cheloo a fost impresionat de numărul lui: "Nu faci deloc rău ce faci, o să evoluezi! Când vei învăța cum funcționează umorul la români, poate vei fi cel mai bun! Munca te duce de la 1 la 10!".

Finală iUmor 2019. Silviu Gherman a tradus un film cu samurai pe scena de la iUmor. Delia a fost încântată de momentul din audiții și crede că ce face concurentul este unic: "Natural și firesc mi s-ar părea să fie în finală. Eu nu știu doi oameni ca el, este unic în zona asta umoristică".

Finală iUmor 2019. Numărul de magie de pe scena iUmor al lui Mario Lopez le-a adus zâmbetul pe buze juraților, chiar și Cheloo s-a declarat impresionat: "Mario Lopez, cu jumătate de pachet de țigări, a reușit să ne înveselească".

Finală iUmor 2019. Deși George Țintă a venit deghizat pe scena iUmor în audiții, purtând o șapcă și o pereche de ochelari de soare, Mihai Bendeac și Cheloo l-au recunoscut și au avut doar cuvinte de laudă la adresa fostului finalist din sezonul șase al show-ului și a glumelor scurte cu care i-a obișnuit pe telespectatori.

Finală iUmor 2019. Alex Șerban, corporatistul din Piatra Neamț, a venit cu un număr de stand-up, un spectacol cu scurte povestioare inspirate din viața lui, vrea să renunțe la job și să se axeze pe o carieră în stand-up.

Finală iUmor 2019.  Cristian Dumitru și Bogdan Nițu sunt cei doi comedianți care formează trupa Ha-Rap și care i-au făcut pe jurați să se întreacă în complimente la adresa lor. Mihai Bendeac le-a mulțumit celor doi: "Vă mulțumesc pentru că simt că se pregătesc oamenii pentru scena de la iUmor".

Finală iUmor 2019. Adrian Constantin și Andrei Jipcă sunt doi tineri plini de încredere care au venit pe scena iUmor pentru a se întrece în glume improvizate pe moment pe ritm de rap și au convins publicul că merită să ajungă în finală.

Finală iUmor 2019. Cu un număr care a cuprins cărți, cifre, artiști, pistoale, Eduard și Bianca au transformat totul într-o magie presărată cu umor și au reușit să șocheze juriul prin felul lor tonic de a prezenta trucurile.

Finală iUmor 2019. Cristian Denis, adept al show-urilor de stradã, a cucerit publicul din Europa și a reușit același lucru și cu jurații în audiții. "Scamatorul nostru a fost o gurã de aer nesperatã în aceastã zi!", a declarat Cheloo.

Finală iUmor 2019. Bogdan Călin a venit la iUmor cu o serie de glume scrise de el, ce încep cu "Bună, ești <>?", pe care le postează pe contul său de Instagram. "Mă gândeam cum ar fi fost să folosesc glumele de genul acesta pentru personajul meu Roby Roberto din Băieți de oraș", a spus Mihai Bendeac.

Finală iUmor 2019. Patrick Cottet a reușit să îi convingă pe jurați și în audiții, dar și a doua oară când a și câștigat semifinala iUmor, ceea ce i-a adus francezului un loc în marea finală.

Finală iUmor 2019. Dacă în audiții concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor", în finală concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. Cei care vor obține 3 "Thumbs up", vor intra la votul publicului. În cadrul finalei iUmor, difuzate pe 13 decembrie, de la 20:00, la Antena 1, telespectatori vor putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin vot prin SMS la 1313 marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru a afla câștigătorul!


Patrick Cottet Moine a făcut un show de senzația în ultima seară de iUmor din acest sezon. Cu numerele lui artistite a cucerit publicul și a transmis un mesaj pe care nu mulți îl pot transmite. „Nu sunt deloc stresat. Dacă tu te distrezi pe scenă și oamenii se distrează. Asta te face să te simți câștigător", a declarat Patrick.

Andrei Jitcă și Adrian Constantin au venit din nou să le cânte juraților! De data aceasta, băieții au interacționat mai mult cu juriul.

George Țintă a întrat direct în pâine imediat cum a intrat pe scena de la iUmor. Glumele lui scurte au bucurat juriul.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26