"iUMOR", duminică 22 Aprilie. Juraţii, speriaţi şi şocaţi. Cum s-a putut întâmpla

Yan Markson, un canadian care a copilărit în Rusia la un circ și a deprins arta magiei încă de la 12 ani a reușit să îi sperie pe jurații "iUmor" cu reprezentația sa.

Născut în Republica Moldova, Yan a părăsit țara la vârsta de 4 ani și așa a ajuns să lucreze la un circ în Rusia. De la vârsta de 12 ani deja era familiarizat cu acrobațiile, fusese clown, dar cunoștea deja și arta iluzionismului.

Pe scena "iUmor" numărul său de magie îmbinat mai întâi cu umor, s-a transformat într-un joc ce i-a speriat pe Cheloo, Delia și Mihai Bendeac. Yan a reușit să îl facă pe Cheloo să ghicească numărul la care iluzionistul s-a gândit.

"Întrebarea se pune în mod cinstit, cum m-a făcut să spun 304?", a spus Cheloo.

Iar când trucurile au devenit tot mai greu de înțeles, Yan și-a îndreptat atenția și asupra Deliei, căreia i-a ascuns între mâini un pachet de cărți, iar când artista a deschis palma, acestea fuseseră înlocuite de un cub de plastic. "Atunci am simțit cel mai puternic șoc din acest sezon", a spus Mihai Bendeac.

Cum au reacționat jurații "iUmor" la toate numerele de magie, telespectatorii pot afla duminică seara, de la ora 20.00, într-o nouă ediție "iUmor", la Antena 1.

[citeste si]

La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA" de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel