iUmor, 1 aprilie 2018. Mihai Bendeac, moment glorios: Ți se schimbă viața

Renata Cilan a reușit să-i impresioneze pe jurații iUmor” cu numărul său, iar Mihai Bendeac i-a mărturisit că are convingerea că după difuzarea ediției de duminică viața sa se va schimba complet.

iUmor, 1 aprilie 2018. "Am avut atât de multe momente de cumpănă în 2 ani și jumătate, dar am fost și martorul unor momente care au schimbat în mod clar viețile unor oameni. Având experiența asta în spate, știu când cineva are un moment glorios, care devine viral și începând de a doua zi pleacă în turneu, viața i se schimbă și devine celebru. Și sunt convins că asta se va întâmpla cu tine în orele următoare difuzării acestui moment", i-a destăinuit Mihai Bendeac.

iUmor, 1 aprilie 2018. "Mie mi-a plăcut, nu atât de bun cât să te trec mai departe, dar a fost un număr interesant. Continuă să gândești așa, pentru că vei ajunge departe", i-a spus și Cheloo, în timp ce Delia o vede deja în finală.

(w670)

iUmor, 1 aprilie 2018. Care a fost numărul care a adunat toate laudele juraților, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20.00, la Antena 1, în cea de-a cincea ediție "iUmor" din acest sezon.

iUmor, 1 aprilie 2018. La finalul fiecărei reprezentații, cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

[citeste si]

iUmor, 1 aprilie 2018. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA" de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel