Iulian Urban: Troc mizerabil ordinar la Senat: PNL-UDMR

Un fost senator PDL susține, pe contul personal de socializare, că PNL a negociat cu UDMR debarcarea lui Călin Popescu Tăriceanu de la președinția Senatului, liberalii urmând să nu voteze cererea DNA în cazul fostului ministru al Mediului și Pădurilor Laszlo Borbely.

În opinia lui Iulian Urban, fost senator democrat-liberal, neîncuviințarea de către parlamentari a începerii urmăririi penale a lui Varujan Vosganian vizează doar o parte a înțelegerii PNL-UDMR al cărui scopul final este revocarea de la președinția Senatului a lui Călin Popescu Tăriceanu.

"Troc mizerabil ordinar la Senat!
PNL a negociat cu UDMR sa il debarce pe Tariceanu , iar la schimb UDMR a cerut PNL sa NU voteze cererea DNA de urmarire penala a ministrului Borbely cel care a patronat jeful defrisarii padurilor nationale, asa explicandu-se si votul din cazul Vosganian!
Daca este asa si cererea DNA fata de Borbely se va respinge, PNL isi va recastiga locul alaturi de PSD in marele USL specializat in zilele negre de marti cand de obicei se da atac la Justitie sub ochii umezi si blanzi ai alegatorilor.....", a scris, luni, pe Facebook, Iulian Urban.

DNA cere din nou încuviințarea Camerei Deputaților pentru începerea urmăririi penale pe numele deputatului UDMR Laszlo Borbely, fost ministru al Mediului și Pădurilor, suspectat de săvârșirea a trei infracțiuni de trafic de corupție.

Această nouă solicitare esta a două, întrucât, în toamna lui 2012, Camera Deputaților a respins o cerere a DNA de încuviințare a urmăririi penale emisă pe numele fostului ministru. 

Potrivit B1 TV, soarta deputatului UDMR Laszlo Borbely se decide săptămâna aceasta în Parlament, cazul fostului ministru putând ajunge chiar marți în comisia juridică a Camerei Deputaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel