Iulian Urban (PDL): ARD nu face nici 16% la alegeri

images
images

Senatorul afiliat PDL Iulian Urban declară - în pofida trecutului său democrat-liberal - că Alianța România Dreaptă (ARD) nu va face mai mult de 16 procente la alegerile parlamentare, asta deoarece, coaliția a făcut alegeri nepotrivite și nu a respectat filtrul de selecție al Monicăi Macovei.

Iulian Urban a demisionat din PDL și a rămas afiliat acestuia doar în Senat. Într-o postare pe contul său de Facebook, senatorul face previziuni sumbre în legătură cu rezultatul alegerilor parlamentare. El spune că ARD va face un scor foarte mic, respectiv 16%, argumentând că asta se datorează modului cum alianța a decis să-și aleagă candidații la alegerile legislative. Dl. Urban subliniază că nerespectarea standardelor de integritate impuse de Monica Macovei, îi va costa scump în economia alegerilor. "Organizația Forța Civică Arad și-a dat demisia în bloc și a trecut la PNL...Păi Ungureanu nu candida acolo? Neamțu nu candida acolo? Rămân la părerea că ARD nu prinde 16% la alegeri, nu au cum, pentru că au refuzat să respecte la SÂNGE standardele de intregritate ale Monicăi Macovei. Și acum platește. Cum zicea Ungureanu că nu i se pare ceva grav traseismul politic? Na că ia plecat toată organizația....," scrie Iulian Urban într-o postare pe Facebook.

Iulian Urban a devenit cel mai tânăr senator din istoria României în anul 2008. El și-a dat demisia din PDL și este acum independent, însă rămâne membru afiliat al democrat-liberalilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel