Iulian Urban: Colegi din PDL şi-au negociat, pe mulţi bani, plecarea la USL

Iulian Urban
Iulian Urban

Senatorul PDL Iulian Urban spune, într-un interviu pentru ziare.com, că mai mulţi democrat-liberali şi-au negociat, pe bani mulţi, plecarea la USL, precizând că aceştia îşi vor anunţa luni demisia din partid.

Iulian Urban, senator PDL, nu a vrut sa dea numele celor care vor pleca din PDL, dar a precizat ca este vorba de senatori care au facut parte din echipa care l-a sustinut pe Emil Boc la presedintia PD-L. Iulian Urban a mai declarat ca a fost o miscare inteligenta a celor de la USL sa atraga senatori si nu deputati, pentru ca, practic, la Senat, de luni, Opozitia va avea majoritate.

Urban a mai declarat ca se teme ca un eventual demers de suspendare a presedintelui va avea succes. "Sansele ca o eventuala suspendare a presedintelui sa treaca s-ar putea sa capete consistenta".  Totodata, Iulian Urban a lansat un atac dur la adresa colegilor din Coalitie care chiulesc din Parlament. Potrivit acestuia, exista democrat-liberali in Senat care sunt alaturi de Opozitie prin simplul fapt ca nu vin sa voteze. "Sunt multi pe care am ajuns sa ii vedem la fel de rar precum il vedem pe Crin Antonescu", spune Iulian Urban. Mai mult, spune senatorul, s-a ajuns in situatia in care la proiecte importante de legi nu vin nici macar initiatorii.Iulian Urban isi explica astfel si sustinerea fata de Vasile la Blaga le sefia PD-L: "era mai potrivit ca presedinte al partidului, pentru ca in momantul de fata numai cu o disciplina de fier se mai poate rezolva ecuatia bataliei parlamentare".

Pe de alta parte, senatorul democrat liberal a mai declarat pentru Ziare.com ca in momentul de fata PD-L nu are o persoana potrivita pentru a fi lansata in cursa pentru prezidentiale, precizand ca politicienilor romani le lipseste curajul pe care l-a avut Traian Basescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel