Iulian Matache, după investire: Nu ştiu cât de lung sau scurt va fi mandatul meu

Iulian Matache
Iulian Matache

Noul ministru al Transporturilor, Iulian Matache, a declarat vineri, după ceremonia de investire, că nu ştie cât de lung sau de scurt va fi mandatul său când a fost întrebat de jurnalişti dacă autostrada Braşov-Comarnic va fi finalizată în mandatul său.

"Autostrada Comarnic-Braşov aţi aflat că s-a publicat la licitaţie, predare şi execuţie primele două tronsoane de capăt, urmând că până la sfârşitul lunii să se depună, să se ridice PSA de fapt pentru cele trei tronsoane, aşa cum am propus împărţirea acestei autostrăzi, să se scoată la licitaţie studiul de fezabilitate, respectiv componenţa de studii geotehnice", a adăugat Iulian Matache, citat de România TV.

Printre priorităţile noului ministru se numără absorbţia fondurilor europene şi reducerea arieratelor din acest domeniu.

"Prioritățile sunt continuarea investițiilor începute, implementarea Master Planului, care a fost aprobat săptămâna trecută odată cu semnarea Programului Operațional Infrastructură Mare. De asemenea, creșterea absorbției, pentru că, din păcate, știm cu toții, situația nu e foarte roz, absorbția este destul de scăzută. În momentul ăsta, una dintre prioritățile importante ale ministerului este creșterea absorbției. De asemenea, reducerea arieratelor la companiile care au activitate", a precizat noul ministru al Transporturilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel